• Fri frakt över 500:-
  • Snabba leveranser
  • Säkra betalningar
 | 
betalningsalternativ i Sverige

Kombucha te

För att enkelt undvika snabba kolhydrater och istället öka kroppens välbefinnande och näringsintag är Kombucha te den rätta drycken att välja på daglig basis. Kombucha te består av en så kallad levande bakteriekultur och har använts i tusentals år på grund av dess många fördelaktiga inverkningar på människors hälsa. Som så många andra tesorter har Kombucha te sitt egentliga ursprung i Kina, där det redan under Tsin Dynastin kallades för ”livets te”.

Det är ett gott, enkelt och klassiskt sätt att inta en smakrik form av långsamma näringsämnen, när du känner att du verkligen behöver det snabbt. Den här tesorten tillverkas som namnet avslöjar av Kombucha, som ofta misstas för att vara en svamp, men som egentligen är en slags jäst och levande bakteriekultur.

Det här spännande teet är en ren hälsobomb av massor med nyttiga ämnen, olika enzymer, diverse vitaminer och nödvändiga mineraler. Bland annat innehåller det mycket B-vitamin, som ser till att hår, hud och naglar håller sig starka och friska. Det härligt varma Kombuchateet är rikt på organiska syror och enzymer som bidrar till en ökad mättnadskänsla, och det har även en avgiftande och renande förmåga på din kropp tack vare alla antioxidanter som det bär med sig.

Ett regelbundet intag av Kombucha te kan bidra till att du får märkbart ökad energi i kombination med att din nattliga sömn förbättras och blir ostörd. Det är även en av de tesorter som i många fall kan ha positiva effekter på kroppens matsmältning, och det kan till och med hjälpa till att stärka leverns funktioner, vilket i många fall kan vara avgörande för den goda hälsan. Kombucha te tillagas bäst med hjälp av friskt källvatten, och dess goda smak balanserar fint mellan syrlighet och sötma, vilket kan föra tankarna till en lätt mousserande dryck.

 


Villkor & Info | Kontakta oss

© 2015 Tekungen | Org.nr 559037-9516 | Sidan använder cookies

Partners & Vänner:

   

För hjälp med annonsering på Google & Google Shopping
tackar vi www.semtail.se