• Frakt 55 kr
  • Fri frakt när du handlar varor för 500 kr
  • Betala enkelt med Klarna eller Swish!
  • Snabba leveranser!
  • Frågor? Chatta med oss vardagar kl 9-17!

Påskägg att fylla med gott till nära och kära

Sista chansen - Varor till nedsatt pris!

Ny serie från William Morris - Honeysuckle

Ny serie från William Morris - Hyacinth

Din bästa tebutik online - Köp ditt te hos Tekungen.se


Är du en riktig teälskare har du kommit helt rätt. Här kan du köpa gott te online till bästa pris.
Välj och vraka ur ett brett sortiment med teer av högsta kvalitet! Du kan enkelt hitta de sorter som faller dig i smaken genom att klicka dig in på våra välsorterade kategorier här till vänster på webbsidan och sedan beställa det te du önskar direkt från vår webbutik.

Hos Tekungen finner du bland annat grönt te, matcha te, grönt smaksatt te, svart te, svart smaksatt te, rooibos, oolong, vitt te, gult te, örtte och många, många fler. Allt för att du som teälskare ska kunna njuta av ditt favoritte eller upptäcka en sort som du aldrig har testat tidigare! En påse löste eller ett fint teset är dessutom mycket fina presenter att ge bort som gåva till någon som du tycker om och som du vet verkligen skulle uppskatta det. Eller varför inte överraska med ett presentkort så att personen själv kan välja ut sina favoriter direkt i vår tebutik? Tekungen har något för alla önskemål och är rätt plats för dig som vill unna dig något värmande och välsmakande i vardagen! 

Oavsett vilken säsong på året det är så kommer du garanterat att hitta passande tesorter i vårt välsorterade sortiment. Vad sägs till exempel om ett fruktigt och citrusdoftande iste för att svalka dig under sommarens varmaste dagar? Att göra sitt eget iste är nämligen både enkelt och gott och vi erbjuder en mängd fina teflaskor och tekannor som kommer att passa perfekt som behållare.


Självklart erbjuder vi även vackra tetillbehör som passar lika bra året runt och som kommer att se snygga ut både på det dukade bordet och framme på köksbänken när de inte används. Lyxa till det med blommiga mönster eller stilrena neutrala toner – vi har något för alla! Bläddra igenom vår smakrika och inbjudande webbshop med alltifrån lösviktste, tekannor, teburkar och tesilar till kaffebönor och kaffetillbehör och beställ dem smidigt med snabb leverans online hos oss på Tekungen.se!

När du köper te online på Tekungen.se ska du alltid få:
Bästa pris | Snabb leverans | Frakt från 29 kr | Trygg betalning | ETT GOTT TE!

Välkommen till Tekungen.se!

 

Underbart sortiment från Mumin och hans vänner!

Vårt Sortiment av Burkar

Vi är certifierade för Ekologisk produktion

Vi är certifierade för ekologisk produktion och uppfyller därmed EU-rådets förordningar för hantering och produktion av ekologiskt odlade teer (EG 834/2007).
Certifieringen hanteras av SMAK AB, som ackrediteras av SWEDAC - den svenska myndigheten för kontroll av nationella certifieringsorgan.

Följ oss på Instagram - Tekungen.se

span slot="translation-backtotop" class="brew--back-to-top-link-text">